Design

Facebooks New Cool Office!

Facebooks New Cool Office!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Studio o+a was responsible for redesigning Facebook’s new 150,000-square-foot office at Palo Alto, California, USA. During the design process, the design firm consulted employees to find out their expectations about the work environment and they designed the space for each department with a different twist. There is another interesting point here. Some of the walls have been left white and some places look as though they still might need some work. According to Facebook employee Everett Katigbak, this has been done on purpose as he notes on his blog:

Just as people make the space on the website their own, we’ve opted to do the same with our physical space. We’ve left a lot of the walls white and the spaces unfinished to encourage employees to add the finishing touches.

Take a look at some of the office snaps:

Here is a quick video skate… err… walkthrough of the office. :)

You have seen the Facebook Office. Want to see what Twitter’s Office looks like? See the post on: Twitter Office Interiors.

[Images via Office Snapshots, Thanks for the tip, Amit Agarwal ]

Share it on any of the social media channels below to give us your vote.


Watch the video: Facebooks New Cool Office! (July 2022).


Comments:

  1. Scirloc

    In vain work.

  2. Grozragore

    Sorry for interfering ... I am familiar with this situation. Ready to help.

  3. Zach

    In doing so, I have no doubt.

  4. Channon

    I join. So happens. Let's discuss this question. Here or in PM.

  5. Tunos

    I find that you are not right. I'm sure.



Write a message